Voorleesfestival 2017 in Park de Gagel Overvecht

Ontspannen Voorleesfestival in Park de Gagel Overvecht

Park de Gagel in Overvecht veranderde zondag 2 juli in een voorlees-festivalterrein vol blije kinderen. Voor het derde jaar op rij organiseerden samenwerkende partijen in de wijk het Voorleesfestival.

Dit festival tijdens de Versnellings4daagse brengt taal en lezen op een positieve manier onder de aandacht. De hele middag lazen vrijwilligers voor uit de leukste kinderboeken. Tussendoor was er spannend kindertheater van ‘de Frets!’ en een optreden van kinderboekenschrijfster Marieke Blaauw. Op de taalmarkt konden ouders kennismaken met allerlei organisaties, die cursussen en andere taalactiviteiten aanbieden in de wijk.

Deze prachtige dag was mogelijk dankzij de inzet van vele voorlezers en andere vrijwilligers. Het Voorlees Festival is een initiatief van Stichting Echt Overvecht, Wijkbureau Overvecht en kwam tot stand in samenwerking met diverse organisaties op het gebied van taal in de wijk.

Bekijk ook het item van U in de Wijk voor interviews en achtergronden.

Deze korte impressie maakte ik voor Echt Overvecht.

Advertenties

Gepubliceerd door

olivierbeens

Sociaal Geograaf | fiets, mobiliteit en ruimte | houdt van Utrecht Overvecht | werkt voor Gobike Nederland | verzorgt sociale media voor wijkblad Dreefnieuws (Echt Overvecht), De Boom en het Meer, Kracht van Utrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s