Over

Olivier Beens

Bio: Sociaal geograaf in Utrecht | werkt voor Gobike Nederland | volgt ontwikkelingen in mobiliteit en ruimte | verzorgt sociale media voor Stichting Echt Overvecht | betrokken bij Kracht van Utrecht initiatief | passie voor de fiets

Gobike Nederland

Als projectmedewerker voor Gobike Nederland beheer ik het deelfietssysteem Gobike Rotterdam. Ik zorg voor support, communicatie, sociale media en de webredactie.

Stichting Echt Overvecht

Stichting Echt Overvecht geeft in de wijk waar ik woon wijkblad Dreefnieuws uit. Ik beheer namens Echt Overvecht de website echtovervecht.nl en verschillende sociale media kanalen, waaronder Facebook, Twitter, Instagram (beheer en content) en YouTube.

Kracht van Utrecht en Amelisweerd

Ik zet me in voor burgerinitiatieven “Kracht van Utrecht” en “Vrienden van Amelisweerd“. Ik ben webmaster van de websites van beide groepen en beheerder van de Facebookpagina van de Vrienden van Amelisweerd. Ik informeer en deel kennis via het twitteraccount van de Kracht van Utrecht. Ik volg de ontwikkelingen op het dossier “planstudie Ring Utrecht” nauwgezet.

Contactformulier

Waarmee kan ik u helpen? Neem contact met mij op via onderstaand formulier en we maken een afspraak.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s